Contact

Contact

Gebruik onderstaand formulier om contact op te nemen met Automotive Pauwels in Wijchen.

U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of bezoeken.

Auto-onderhoud, vakkundig en voordelig

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u reparaties. Bovendien is het onderhouden van uw auto belangrijk voor uw veiligheid. Automotive Pauwels is uw partner voor al uw onderhoud: van reguliere onderhoudsbeurten tot merkonderhoud. Altijd tegen een scherp tarief en vakkundig uitgevoerd.

Grote beurt auto (met gratis APK-keuring)

Een grote onderhoudsbeurt geeft u een volledig inzicht in de technische staat van uw auto. Bij een grote beurt lopen wij uw auto na op meer dan 90 punten. Zo vervangen we filters en bougies, controleren we uw distributieriem, uw uitlaat en uw banden en vullen we alle vloeistoffen bij. Bovendien krijgt u bij onze grote onderhoudsbeurt een gratis APK-keuring. Zo kunt u weer een tijd veilig vooruit.

Kosten onderhoudsbeurt

Wat een onderhoudsbeurt kost is afhankelijk van het soort onderhoud en het type en bouwjaar van uw auto. Bij Automotive Pauwels bent u verzekerd van een eerlijke en scherpe prijs voor onderhoud door gecertificeerde monteurs. Neem contact op en ontvang direct een offerte op maat.

Kleine beurt auto

Voorkom verrassingen door regelmatig een kleine onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Daarbij controleren wij uw auto op meer dan 25 onderdelen. We checken bijvoorbeeld de verlichting, banden, remblokken en uitlaatsysteem. Ook verversen we uw olie en ruitenvloeistof. 

Overig onderhoud en reparaties

Geen volledige onderhoudsbeurt, wel controle op één of meer onderdelen? Of het nu gaat om het vervangen van uw distributieriem of een controle op uw remmen: neem contact met ons op via ons contactformulier. We maken direct een offerte op maat.

Automotive Pauwels Wijchen

Contact

024-204 96 69

Kraanvogelstraat 20, 6601 DH Wijchen

Scroll naar boven
Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten