Occasions

Occasions

Wij hebben verschillende merken en modellen auto occasions
Onze occasions zijn goede en betrouwbare auto’s met een historie die bekend is bij Automotive Pauwels. Bijvoorbeeld omdat de auto bij ons gekocht is en is onderhouden. Automotive Pauwels is een betrouwbare partner in uw zoektocht naar de occasion van uw dromen.

Wij hebben verschillende merken en modellen auto occasions

We hebben jonge en oudere occasions van de meest uiteenlopende merken. Deze auto’s zijn in uitstekende conditie en voorzien van actuele en accurate onderhoudsgeschiedenis. Benieuwd naar onze occasions, bezoek dan onze showroom, we ontvangen u graag. 

Occasion kopen?

U zoekt een tweedehands auto met automaat? Met airco en cruise control maar zonder open dak? Of juist liever met een trekhaak of een aantrekkelijk energielabel? Navigatie aan boord, lederen bekleding en elektrisch inklapbare spiegels? We maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk.

Uitstekend onderhoud van uw occasions

In de moderne werkplaats van Automotive Pauwels kunnen wij de bij ons aangeschafte occasions prima onderhouden, maar heeft u uw auto ergens anders aangeschaft, dan kunt u voor onderhoud natuurlijk ook bij ons terecht. Bent u nieuwsgierig geworden? Wij vertellen u in een persoonlijk gesprek graag meer over al de occasions die in onze showroom staan, dus bezoek ons gerust!

Automotive Pauwels
occasions

  • Alle merken auto occasions beschikbaar!
  • goed onderhouden en betrouwbare modellen.
  • Onderhoud volgens het boekje: u behoudt uw garantie.
  • Altijd gratis APK-keuring bij aflevering van uw nieuwe occasion auto. 

Contact

024-204 96 69

Kraanvogelstraat 20, 6601 DH Wijchen

Scroll naar boven
Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten