Onderhoud

Auto-onderhoud, vakkundig en voordelig

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u reparaties. Bovendien is het onderhouden van uw auto belangrijk voor uw veiligheid. Automotive Pauwels is uw partner voor al uw onderhoud: van reguliere onderhoudsbeurten tot merkonderhoud. Altijd tegen een scherp tarief en vakkundig uitgevoerd.

Alle onderhoud en reparaties vinden uitsluitend plaats in overleg met u.

Kleine onderhoudsbeurt

In tegenstelling tot de APK is een kleine beurt niet verplicht. Ook verschilt het per auto wat er tijdens een kleine beurt vervangen of onderhouden wordt. Het is aan te raden om 1 x per jaar een kleine beurt in te plannen, of per 20.000 kilometer. De specificaties hiervan zijn ook weer afhankelijk van uw auto en zijn te vinden in het onderhoudsboekje. 

Tijdens een kleine beurt worden circa 20 punten gecontroleerd, zoals bijvoorbeeld uw lampen, bandenspanning en ruitenwissers. Die punten worden specifiek voor uw auto voorgeschreven door de autofabrikant, net als het onderhoudsinterval. Voor nieuwere auto’s wordt onderhoud ook wel gepland op basis van uw rijgedrag. Het vervangen van de (motor)olie en de (motor)oliefilter zitten vaak standaard in een onderhoudsbeurt. Cruciale onderdelen en vloeistoffen als remmen, banden, ruitenwissers, remvloeistof en uitlaat worden altijd geïnspecteerd.

Grote onderhoudsbeurt

Een grote onderhoudsbeurt is een forse uitbreiding op de kleine beurt en geeft u een volledig inzicht in de technische staat van uw auto. Bij een grote beurt lopen wij uw auto na op circa 90 punten, zoals voorgeschreven door de autofabrikant. Zo vervangen we zonodig filters, controleren we uw distributieriem, uw uitlaat en uw banden. Tevens worden alle vloeistoffen vervangen.

Bovendien is APK-keuring gratis in combinatie met een grote beurt. Zo kunt u weer een tijd veilig vooruit.

Kosten onderhoudsbeurt

Wat een onderhoudsbeurt kost is afhankelijk van het soort onderhoud en het type en bouwjaar van uw auto. Bij Automotive Pauwels bent u verzekerd van een eerlijke en scherpe prijs voor onderhoud door gecertificeerde monteurs. Neem gerust contact met ons op voor een prijsindicatie.

Overig onderhoud en reparaties

Als tijdens de onderhoudsbeurt blijkt dat we een reparatie moeten uitvoeren, hebben we vooraf contact met u over de aard en de prijs van de reparatie. U komt bij ons nooit voor verrassingen te staan.

Ook als er een lampje gaat branden of u constateert dat er een reparatie moet plaatsvinden, neem dan ook gerust contact met ons op voor overleg of een prijsindicatie.

We leveren ook (winter)banden en kunnen ze voor u wisselen.

Automotive Pauwels auto-onderhoud

  • Onderhoud voor alle merken en modellen
  • Onderhoud volgens het boekje
  • Altijd een duidelijke prijsopgave vooraf
  • Altijd gratis APK-keuring bij een grote onderhoudsbeurt

Contact

024-204 96 69

Kraanvogelstraat 20, 6601 DH Wijchen

Scroll naar boven
Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten